top of page

De groepsaccommodatie 

Naast de camping beschikken wij ook over een groepsaccommodatie. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 10 personen. Op dit moment is de groepsaccommodatie nog niet te boeken via onze website. Vanwege geplande verbouwingen en bezetting is het boeken van deze accommodatie niet mogelijk. 

Wilt u toch graag gebruik maken van onze groepsaccommodatie dan kunt u via de mail of telefonisch contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden. 

Houdt onze website of facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Campingplaatsen

Campingplaatsen op onze minicamping zijn wel te boeken.

 

Midden in de prachtige Drentse natuur ligt onze minicamping 't Hijkerveld. Vlakbij de camping zijn vele prachtige wandel- en fietsroutes te vinden en daarnaast zijn er nog vele andere activiteiten in de buurt. 

Onze camping staat voor rust en ruimte. U kunt bij ons heerlijk tot rust komen en genieten van de ruimte rondom onze camping. Onze camping ligt aan de rand van het Hijkerveld, midden in de prachtige natuur.

Wij beschikken over 15 camping plaatsen. U kunt bij ons een sta plaats voor het hele seizoen reserveren, ook vanaf 1 nacht bent u bij ons welkom. Dit kan online via de website of via de mail, ook kunt u telefonisch uw plekje reserveren. 

Voor meer informatie gaat u naar deze pagina.

bottom of page